Viața și ochii tăi

Aici puteți găsi ghidul dvs. pentru soluții de vedere care să se potrivească stilului dvs. de viață. Această colecție de articole a fost redactată pentru a vă sprijini atunci când căutați mai multe informații despre alegerea lentilelor potrivite stilului dvs. de viață, de la activități sportive până la conducerea auto.

Viața și ochii tăi 8 minute citire

CEL MAI BUN GHID PENTRU A VĂ CUMPĂRA OCHELARI

Există diferite tipuri de lentile care să se potrivească diferitelor prescripții; lentile simple pentru a corecta miopia sau hipermetropia și lentile varifocale care corectează miopia sau prezbitismul și răspund și nevoilor de corectare pentru citit.

Viața și ochii tăi 6 minute citire

CUM VĂ PUTEȚI ÎMBUNĂTĂȚI SĂNĂTATEA OCHILOR

Sănătatea ochilor este la fel de importantă ca sănătatea celorlalte părți ale corpului. Ca să vă îngrijiți dinții, îi periați și mergeți la stomatolog, aveți grijă de ten spălându-vă pe față; de ce nu ar trebui să aveți grijă și de ochi?

Viața și ochii tăi 7 minute citire

AFECȚIUNI OCULARE FRECVENTE CARE VĂ POT AFECTA LA VOLAN

Fie că sunteți șofer, biciclist, motociclist sau pieton, vederea are un rol extrem de important când sunteți pe stradă. Cu toate acestea, afecțiunile oculare pot trece neobservate și adeseori se întâmplă chiar să nici nu recunoaștem simptomele, pentru că evoluează foarte lent. În acest articol vom discuta despre afecțiunile oculare frecvente care vă pot afecta când sunteți în trafic și despre ce puteți face ca să vă descurcați cu succes.