9 din 10 purtători sunt convinși de lentilele Varilux®*

La Varilux®, grija noastră este satisfacția purtătorului. Însoțim purtătorii de la 40 de ani pe măsură ce vederea lor evoluează, oferind lentile care sunt inspirate de ei și de nevoile lor în continuă schimbare.

9 din 10 purtători sunt convinși de lentilele Varilux®*

 

 

Oamenii în centrul inovației

Lentilele progresive sunt concepute ținând cont de fiziologia purtătorilor. La Varilux®, ascultăm continuu purtătorii noștri pentru a le înțelege mai bine nevoile și pentru a le oferi cele mai bune soluții.
Lentilele Varilux® sunt testate și validate în condiții reale de către purtătorii prezbiopi. Pe parcursul tuturor studiilor noastre de satisfacție, ne-am dat seama că purtătorii au fost frustrați când au fost nevoiți să restituie lentilele Varilux® la sfârșitul testului.

 

 

Purtătorii Varilux® sunt foarte mulțumiți

În 2020, am dezvoltat un protocol de studiu unic pentru a măsura satisfacția purtătorilor noștri odată ce aceștia au experimentat lentilele Varilux(r) timp de 2 săptămâni și au fost nevoiți să revină la soluția lor vizuală anterioară. După ce au experimentat lentilele Varilux(r), purtătorii au revenit la soluțiile lor vizuale anterioare și ne-au împărtășit părerile.

9 din 10 purtători sunt convinși de lentilele Varilux®*

Întreabă despre Varilux® la specialistul vederii Essilor Expert

 

 

Vedeți detaliile, nu vedeți limite

Experimentați o vedere perfectă de la aproapiere la depărtare, cu o focalizare clară asupra fiecărui detaliu datorită lentilelor Varilux®.

 

 

Găsește un specialist al vederii aproape de tine

Obțineți o soluție de lentile Essilor la un specialist al vederii partener

 

 

Descoperiți gama Varilux®

 

 

Aflați mai multe despre prezbiopie

 

 

*9 din 10 consumatori sunt convinși de lentilele Varilux® după ce le-au încercat timp de două săptămâni. Varilux® Deprivation Study, a treia parte independentă, Franța, 2020 (n=102). © Essilor International.