Corectați-vă vederea!

Varilux E series

Adaptarea ușoară este importantă pentru cei care încep să poarte lentile progresive. Tehnologia Varilux E series le garantează clienților o vedere stabilă și precisă din primul moment în care aceștia încep să poarte ochelarii.

Beneficii

ADAPTARE RAPIDĂ

Varilux E series reduce timpul de care aveți nevoie pentru a vă adapta la un design de lentilă progresivă

VEDERE PRECISĂ

Varilux E series oferă o vedere precisă în toate cele trei zone vizuale

ADAPTARE RAPIDĂ PENTRU NOII PURTĂTORI DE LENTILE PROGRESIVE

87% dintre cei care au nevoie de lentile varifocale sunt de părere că le ia timp să se obișnuiască cu lentilele corectoare varifocale*. La Essilor, am ajuns la concluzia că deformarea lentilei este cea care afectează capacitatea oamenilor de a se adapta la noile lentile progresive. Varilux E series ajută la scăderea acestui nivel de deformare, astfel ca dumneavoastră să vă puteți obișnui rapid cu noii ochelari.

TEHNOLOGII INTEGRATE DE CALITATE

Pentru a reduce nivelul de deformare ce apare la o lentilă progresivă obișnuită, am creat o tehnologie unică numită Swim Control. Tehnologia Swim Control este integrată exclusiv în Varilux E series - oferind o adaptare rapidă și o deformare redusă pentru un confort vizual mai bun.

 

NANOPTIX

Vederea nu mai este deformată, iar senzația de pierdere a echilibrului dispare.

Nanoptix

SYNCHRONEYES

Oferă câmpuri vizuale extinse pentru a vă bucura pe deplin de tot ceea ce vă înconjoară.

Synchroneyes

PERSONALIZAȚI-VĂ VEDEREA.

Rețeta pentru ochelari este doar începutul. Designul de lentile Varilux E se poate modifica prin cinci măsurători unice, inclusiv forma fiziologică a ochilor și chiar ramele pe care le alegeți. Acest lucru este posibil datorită unui proces de măsurare unic dezvoltat de Essilor și găsit la opticienii parteneri. Acest nivel de personalizare vă garantează că ochelarii pe care îi veți avea vi se vor potrivi perfect și vă vor oferi cea mai bună experiență vizuală.

 

Introduceți adresa

Găsește un specialist al vederii

COMBINAȚI PROTECȚIA PENTRU SĂNĂTATEA OCHILOR ȘI OPTIMIZAREA LENTILEI CU VARILUX E SERIES

Protejați-vă vederea!

TRANSITIONS® XTRACTIVE®

Cele mai bune pentru extra protecție, chiar și în mașină. Cu Transitions XTRActive, lentilele vă protejează ochii de lumina puternică din interior și din aer liber.

Află mai multe

Îmbunatațiți claritatea!

Crizal Sapphire HR

Acesta este un tratament versatil de optimizare a lentilei, concepută pentru a reduce reflexiile indiferent de direcția din care vine lumina - o claritate a vederii mai bună și lentile superioare din punct de vedere estetic.

Află mai multe