Varilux

Varilux® este o lentilă progresivă, care vă permite să vedeți natural prin cele trei zone, aproape, intermediar și la distanță. Lentilele Varilux®, primele lentile progresive din lume, au fost inventate în 1959. De atunci, am continuat inovațiile pentru a asigura un maximum de confort și beneficii pentru vedere - În proporție de 96%, clienții Varilux® sunt clienți fericiți. Explorați și alegeți designul de lentile Varilux de mai jos.

Varilux X series

Varilux X series este prima lentilă Varilux cu care mișcările din cap sunt mult reduse și care vă oferă o vedere cât de naturală se poate pentru activitățile de zi cu zi la o distanță de o lungime de braț și mai mult.

Varilux E series

Varilux E series este un design de lentilă progresivă care vă corectează vederea și vă oferă o vedere stabilă și precisă din primul moment în care începeți să purtați ochelarii.

Varilux Physio

Lentilele Varilux oferă o vedere de înaltă rezoluție, indiferent dacă vă uitați la ceva apropiat, departe sau intermediar.

Varilux Comfort

Vedere confortabilă și clară din momentul în care le purtați. Obiectivele Varilux Comfort vă oferă siguranță ori de câte ori vă puneți ochelarii.

VARILUX LIBERTY

O vedere clară, uniformă atunci când priviți la distanță sau la obiecte în apropiere. Lentilele Varilux Liberty oferă o vedere pe care vă puteți baza.

Varilux Digitime

Lentile varifocale concepute special pentru activitățile dvs. digitale. Experimentați o viziune extrem de clară, orice faceți.