Protejați-vă vederea!

Transitions Signature

Transitions Signature este cea mai bună soluție pentru folosire zilnică. Ca parte a lentilei, se adaptează și devin complet deschise la culoare când sunteți în interior sau noaptea, până la culoarea perfectă în aer liber.

Beneficii

Light intelligent

Lentilele se activează când vă aflați la interior (transparente) și în aer liber (colorate)

Influențează stilul

Alegeți din multe nuanțe de culori și adaptați-le ramei

Protecție împotriva luminii dăunătoare

Ajută la protejarea zilnică împotriva razelor UV și a luminii albastre nocive*

Fără bătăi de cap

Ochelarii nu mai sunt o problemă, datorită activării luminii inteligente

Activare Light intelligent în interior și în aer liber

Combinați modelul de lentile corectoare cu o tehnologie de lumină inteligentă care protejează ochii în mod avantajos la interior și în aer liber. Transitions Signature este cea mai rapidă și mai receptivă tehnologie, care se adaptează constant la condițiile de lumină din jur. Când sunt expuse la lumina naturală, miliardele de molecule fotocromice aflate în tehnologia Transitions Signature Chromea7 încep să recalibreze, iar cantitatea optimă de lumină ajunge la ochi, indiferent dacă sunteți în aer liber și este soare puternic sau înnorat.

Încearcă virtual lentilele Transitions®

Încearcă lentilele Transitions® configurate virtual și descoperă stilul și tratamentul potrivit pentru forma feței tale.

Încearcă virtual lentilele Transitions®

ALEGEȚI-VĂ CULOAREA. ALEGEȚI-VĂ STILUL.

Personalizați-vă ramele cu una din cele unsprezece culori Transitions. Fiecare culoare se activează când este expusă la lumină și se deschide repede la loc pentru o lentilă transparentă, când reveniți în interior. Acum puteți fi siguri că sănătatea ochilor este protejată și arătați bine când vă aflați în aer liber.

 

ÎNGRIJIRE ZILNICĂ A OCHILOR.

Lumina este foarte importantă pentru vederea noastră și pentru starea noastră generală de bine. O parte din spectrul luminii care ne ajunge la ochi este alcătuit din componente de lumină dăunătoare, care pot fi nocive sănătății ochilor în general. Tehnologia Transitions absoarbe în mod continuu 100% razele de lumină UVA și UVB de pe lentile. De asemenea este absorbită lumina albastră dăunătoare emisă de sursele de lumină moderne și mai ales de soare.

Transitions Signature

Introduceți adresa

Găsește un specialist al vederii

Completați lentilele cu un design de lentile corectoare și cu alte opțiuni de optimizare a lentilei

Corectați-vă vederea!

Varilux X series

Varilux X series este prima lentilă Varilux cu care mișcările din cap sunt mult reduse și care vă oferă o vedere cât de naturală se poate pentru activitățile de zi cu zi la o distanță de o lungime de braț și mai mult.

Află mai multe

Corectați-vă vederea!

Eyezen

Design de lentile corectoare monofocale. Reduce senzația de ochi obosiți după o folosire îndelungată a ecranului - bucurați-vă de o viață conectată, ochii nu vor mai obosi.

Află mai multe