Protejați-vă vederea!

TRANSITIONS® XTRACTIVE® POLARIZED™

Descoperiți acum noua inovație de ultimă oră Transitions: XTRactive® Polarized™, lentile fotocromatice cu tehnologie unică de polarizare.

Beneficii

PERFORMANȚĂ INCOMPARABILĂ

La exterior, lentilele Transitions® XTRActive® Polarized™ se închid la culoare foarte mult (până la Categoria 3) și se polarizează, eliminând practic strălucirea.

EXPERIENTA VIZUALA MAXIMIZATĂ

Datorită polarizării, lentilele Transitions® XTRActive® Polarized™ garantează o vedere mai clară și mai precisă, o vizibilitate mai bună și culori mai vii.

PROTEJAȚI ÎMPOTRIVA UV ȘI A LUMINII ALBASTRĂ DĂUNĂTORE

Protecție optimă împotriva UV și a luminii albastre dăunătoare.

FĂRĂ CONSTRÎNGERE ÎN MAȘINĂ

În spatele parbrizului lentila se colorează automat în funcție de intensitatea luminii dar nu se polarizează, permițând o bună citire a ecranelor și a navigației.

AI GRIJĂ DE OCHII TĂI ÎN FIECARE MOMENT

Zilnic, ochii tăi sunt stresați și puși la încercare, în fața schimbărilor de lumină și strălucire. În aceeași zi, poți trece de la un interior slab luminat, la un prânz la soare, de la un birou cu iluminare LED puternică, la un apus orbitor în mașină.

Lentilele Transitions® XTRactive® Polarized™ oferă o protecție sporită împotriva strălucirii de zi cu zi, chiar și la volan.

Încearcă virtual lentilele Transitions®

Încearcă lentilele Transitions® configurate virtual și descoperă stilul și tratamentul potrivit pentru forma feței tale.

Încearcă virtual lentilele Transitions®

PROTEJAȚI-VĂ OCHII DE LUMINĂ

Pentru persoanele care sunt expuse în mod regulat la lumină puternică și care doresc o protecție suplimentară împotriva orbirii și strălucirii, gama XTRActive® include acum lentile Transitions XTRActive® Polarized™. Tehnologia lor unică de polarizare reduce strălucirea. Sunt închise la culoare la exterior și clare în interior, cu o nuanță ușoară de protecție menită să vă protejeze ochii de lumina albastră dăunătoare.

Acasă sau la birou, lentilele Transitions XTRActive® Polarized™ filtrează până la 35% din lumina albastră dăunătoare emisă de LED-uri de la iluminarea ambientală și toate dispozitivele dumneavoastră electronice. În activitățile dumneavoastră în aer liber, protecția sa consolidată împotriva strălucirii vă face lentilele extrem de întunecate și vă ajută să vă protejați de lumina albastră emisă de soare, eliminând mai mult de 90% din aceasta.

 

Transitions XTRactive Polarized a fost recompensat pentru inovația sa cu Silmo d'or la categoria „Vedere”

Acest premiu recompensează expertiza femeilor și bărbaților și este o recunoaștere de către industria profesioniștilor din domeniul sănătății vizuale a inovației lentilelor Transitions XTRactive Polarized.

Corectați-vă vederea!

Varilux X series

Varilux X series este prima lentilă Varilux cu care mișcările din cap sunt mult reduse și care vă oferă o vedere cât de naturală se poate pentru activitățile de zi cu zi la o distanță de o lungime de braț și mai mult.

Află mai multe

Corectați-vă vederea!

Eyezen

Design de lentile corectoare monofocale. Reduce senzația de ochi obosiți după o folosire îndelungată a ecranului - bucurați-vă de o viață conectată, ochii nu vor mai obosi.

Află mai multe