Protejați-vă vederea!

TRANSITIONS® XTRACTIVE®

Experimentați un confort obținut fără eforturi, când treceți de la interior la exterior, confort vizual când conduceți și știți că ochii sunt extra protejați de lumina nocivă - toate acestea combinând Transitions Xtractive cu soluția dumneavoastră pentru lentile.

Beneficii

Light intelligent

Lentile activate când vă aflați la interior (transparente) sau în aer liber (colorate)

Influențează stilul

Alegeți din numeroase nuanțe de culori și adaptați-le modelului de ramă pe care îl doriți

Mai multă protecție împotriva luminii dăunătoare

Mai mult sprijin pentru protecție zilnică împotriva razelor UV și a luminii albastre nocive*

Fără bătăi de cap

Nu mai este dificil să purtați ochelari datorită activării inteligente la lumină

Se activează în fața parbrizului mașinii

Lentilele se activează când conduceți mașina

NUANȚĂ MAI ÎNCHISĂ. MAI MULTĂ PROTECȚIE ȘI CONFORT VIZUAL MAI MARE.

Cu Transitions Xtractive obțineți cea mai închisă nuanță disponibilă care se adaptează la condițiile de lumină. Atunci când este integrată în soluția pentru lentile, vedeți cum lentila se adaptează în mod inteligent de la o lentilă deschisă la o nuanță închisă și experimentați un confort vizual fără efort, la schimbările de intensitate a luminii.

Încearcă virtual lentilele Transitions®

Încearcă lentilele Transitions® configurate virtual și descoperă stilul și tratamentul potrivit pentru forma feței tale.

Încearcă virtual lentilele Transitions®

 

CONFORT VIZUAL CÂND CONDUCEȚI

Modelele moderne de parbriz blochează lumina UV. Transitions XTRActive se activează când sunteți la volan pentru a reduce lumina soarelui. Acest lucru se face adunând extra energie în partea mai de jos a spectrului luminii.

Femeie in masina purtand Transitions Xtractive

ÎNGRIJIRE OCULARĂ ZILNICĂ

Lumina este esențială pentru vederea și bunăstarea noastră generală. O parte din spectrul luminos care intră în ochii noștri este alcătuit din componente luminoase dăunătoare pentru sănătatea generală a ochilor. Tehnologia Transitions XTRActive asigură o protecție mai mare împotriva luminii albastre dăunătoare oriunde aveți nevoie, blocând cel puțin 34% din lumina albastră dăunătoare din interior, adică până la de 3 ori mai mult decât o lentilă  standard, și 88% până la 95% lumină albastră dăunătoare din aer liber.

Femeie purtand lentile Transitions Xtractive

Introduceți adresa

Găsește un specialist al vederii

Completați lentilele cu un design de lentile corectoare și cu alte opțiuni de optimizare a lentilei

Corectați-vă vederea!

Varilux X series

Varilux X series este prima lentilă Varilux cu care mișcările din cap sunt mult reduse și care vă oferă o vedere cât de naturală se poate pentru activitățile de zi cu zi la o distanță de o lungime de braț și mai mult.

Află mai multe

Corectați-vă vederea!

Eyezen

Design de lentile corectoare monofocale. Reduce senzația de ochi obosiți după o folosire îndelungată a ecranului - bucurați-vă de o viață conectată, ochii nu vor mai obosi.

Află mai multe

*Lentilele Transitions XTRActive și lentilele Transitions® blochează 34% până la 36% din lumina nocivă Comparația de 3 ori se referă la lentilele incolore obișnuite 1.50 și lentilele din policarbonat și strat dur.