Transitions

Cu tehnologia Transitions Light Intelligent, ochelarii se adaptează automat la schimbările condițiilor de lumină și ajută la protecția împotriva luminii albastre nocive la interior și în aer liber. Răspunzând la lumina din jurul nostru, lentilele se schimbă în mod inteligent de la deschise la închise când mergeți afară, și se fac din nou deschise când intrați în casă. În plus, contribuie la protecția împotriva razelor UV și a luminii albastre nocive la interior și afară.

TRANSITIONS® XTRACTIVE® POLARIZED™

Lentilele fotocromatice Transitions® XTRactive® Polarized™ dispun de o tehnologie unică de polarizare, trecând de la clare la interior la închise la culoare și polarizate în aer liber, blocând în același timp razele UV. Sunt disponibile în gri, culoarea emblematică Transitions.

Transitions Signature

Transitions Signature este alegerea ideală dacă de obicei vă petreceți timpul atât în interior cât și în aer liber, și vreți să vă protejați de condițiile de lumină schimbătoare. Este disponibilă într-o gamă de 7 culori, care vă permit să vă exprimați stilul care vă reprezintă.

TRANSITIONS® XTRACTIVE®

Cele mai bune pentru extra protecție, chiar și în mașină. Cu Transitions XTRActive, lentilele vă protejează ochii de lumina puternică din interior și din aer liber.

TRANSITIONS STYLE COLOURS

Tehnologie fotocromică elegantă pentru cei care doresc să fie la modă. Lentilele Transitions Style se adaptează cu lumină pentru a-ți complimenta ramele și pentru a diminua strălucirile nedorite. Disponibile în 4 culori vibrante pentru a vă exprima stilul.

TRANSITIONS STYLE MIRRORS

Tehnologia fotocromică cu efect de oglindă care vă permite să creați un look cool. Nuanța și intensitatea oglinzii se vor adapta pe măsură ce vă deplasați din interior în exterior. Disponibil în 4 culori diferite pentru a vă exprima stilul.