Îmbunatațiți claritatea!

Optifog

Lentilele Optifog nu se aburesc

Beneficii

EFECT ANTI-ABURIRE

Lentilele nu se mai aburesc, chiar și în condiții extreme*

REZISTENȚĂ LA ZGÂRIETURI

Lentilele oferă o vedere clară

PROTECȚIE UV

Vă protejează ochii de razele UVA și UVB

EFECT DE REDUCERE A STRĂLUCIRII PUTERNICE

Mai puține reflexii pentru o claritate a vederii și un aspect îmbunătățit

EFECT ANTISTATIC

Ține la distanță particulele de praf pentru o vedere mai clară

LENTILE PENTRU UN NOU STIL DE VIAȚĂ

  • Împiedică aburirea lentilelor
  • Vă protejează ochii de razele UV
  • Lentile ușor de curățat
  • Lentile rezistente
  • Lentile care nu se mai zgârie ușor
  • Reduc reflexiile

UN SISTEM ANTI-ABURIRE UNIC CE COMBINĂ DOUĂ TEHNOLOGII

Sistemul unic anti-aburire al lentilelor Optifog combină două tehnologii patentate: tratamentul Optifog pentru lentile și o lavetă textilă inteligentă cu proprietăți anti-aburire care activează puterea lentilelor Optifog. Bucurați-vă de lentile curate doar ștergându-le pur și simplu cu laveta textilă inteligentă.

CU MASCA PE FAȚĂ, LENTILELE OBIȘNUITE SE ABURESC!

Înainte, ochelarii aburiți erau un inconvenient cu care ne confruntam arareori, dar în prezent, când toată lumea poartă măști de protecție, a devenit o nouă normă. Tehnologia exclusivă a lentilelor Optifog contribuie la reducerea aburirii supărătoare a lentilelor. Lentile mai curate pentru un nou mod de viață.

OF

CUM FUNCȚIONEAZĂ?

  • În fiecare zi: Ștergeți lentilele Optifog cu laveta Optifog Smart Textile pe care o primți la achiziționarea lentilelor
  • La 2 săptămâni: Spălați lentilele Optifog cu apă
  • La 3 luni (sau după 450 de activări): schimbați laveta Optifog Smart Textile cu una nouă de la specialistul vederii

Pentru a evita contaminarea, se recomandă spălarea lentilelor de câte ori se murdăresc sau dacă există posibilitatea să fi fost expuse la viruși sau bacterii.

Înainte de folosirea lavetei Optifog Smart, este bine să vă spălați pe mâini și să spălați și lentilele, pentru a evita orice contaminare.

Cum funtioneaza Optifog

MERSUL LA CUMPĂRĂTURI DEVINE O PLĂCERE

În prezent purtarea măștii este obligatorie în magazin, supermarket, la bancă și în punctele de livrare. Căldura respirației produse sub mască poate duce la aburirea ochelarilor din cauza suprafeței reci a lentilelor. Datorită Optifog lentilele rămân curate atunci când mergeți la cumpărături, pentru ca dumneavoastră să puteți găsi cu ușurință produsele de care aveți nevoie.

OF

LENTILE CE NU SE ABURESC ACASĂ SAU LA SERVICIU

Dacă purtați ochelari, cu siguranță v-ați confruntat deja cu aburirea lentilelor când ați venit de afară la căldură sau când ați deschis ușa cuptorului. Lentilele pot rămâne aburite pentru mai mult timp, împiedicându-vă să vedeți bine, ceea ce este foarte deranjant și singura soluție devine să vă dați jos ochelarii. Cu Optifog vă puteți bucura de lentile neaburite întreaga zi, iar tot ce trebuie să faceți este să vă ștergeți în fiecare dimineață lentilele cu laveta textilă inteligentă!

OF

NE LUĂM ANGAJAMENTUL SĂ TESTĂM BENEFICIILE

Realizăm în mod sistematic teste pentru a garanta dovada beneficiilor

97%

dintre purtătorii de ochelari vizați sunt mulțumiți de sistemul Optifog (2)

98%

dintre purtătorii de ochelari vizați consideră că sistemul Optifog este destul de eficient împotriva aburirii (3)

96%

dintre purtătorii de ochelari vizați consideră că sistemul Optifog este ușor de folosit (2)

Introduceți adresa

Găsește un specialist al vederii

*Test intern de laborator în condiții extreme: în condiții de temperaturi scăzute de la 0 C la 23 C și în condiții de temperaturi ridicate, la 52 C pentru 15 secunde. Lentilele Optifog® vor fi activate cu laveta Optifog Smart Textile.

(1) Garanție Optifog împotriva zgârieturilor – se aplică termeni și condiții, contactați opticianul pentru mai multe informații

(2) Bază: Toți purtătorii de ochelari Optifog Smart Textile n=93/93 – Test în condiții de viață reală efectuat de o terță parte independentă (Franța) – 2013

(3) Toți purtătorii de ochelari Optifog Smart Textile n=93/93 - % de evaluări pozitive privind gradul general de mulțumire - Test în condiții de viață reală efectuat de o terță parte independentă (Franța) – 2013

Indicele E-SPF® depinde de materialul propriu-zis al lentilei și de stratul de protecție. E-SPF® este un indice global de evaluare a protecției UV totale a unei lentile. E-SPF® a fost dezvoltat de Essilor International și aprobat de experți terțe părți. Performanța este exclusiv a lentilei. Indicele E-SPF® exclude expunerea directă a ochilor care depinde de factori externi (morfologia feței, forma ramei, poziția de purtare). E-SPF®=10 pentru lentile Optifog cu Essilor Orma 1.5®.