Corectați-vă vederea!

Eyezen

Lentile monofocale corectoare pentru o vedere mai bună. Concepute pentru a reduce oboseala ochilor pentru cei care își petrec mult timp în fața ecranului.

Beneficii

AJUTĂ LA DIMINUAREA EFORTULUI OCHILOR

8 clienți din 10 simt că intensitatea efortului ocular este mai scăzută*

CONTRIBUIE LA REDUCEREA SENZAȚIEI DE OCHI OBOSIȚI

84% dintre clienți declară că își simt ochii mai puțin obosiți cu Eyezen**

POSTURĂ MAI BUNĂ

8 clienți din 10 au mai puține dureri din cauza posturii***

UȘURINȚĂ ÎN A CITI PE DISPOZITIVELE DIGITALE

Literele mici pot fi citite mai ușor****

VEDEȚI MAI CONFORTABIL

Între calculatoare, smart watch-uri și telefoane, avem nevoie de ochelari în viața noastră care este mai conectată ca niciodată. Timpul tot mai îndelungat petrecut zi de zi în fața ecranului ne pune ochii la încercare și poate cauza efort ocular digital. Eyezen este un design de lentilă corectoare monofocală. Oferă vedere mai bună decât modelele de lentilă monofocală obișnuite și contribuie la scăderea oboselii vizuale. Eyezen este disponibil pentru toată lumea — fie că aveți rețetă sau doar vă doriți o pereche de ochelari pentru folosirea zilnică a dispozitivelor cu ecran digital.

 

O LENTILĂ MAI BUNĂ PENTRU UN CONFORT VIZUAL MAI BUN

 

Eyezen Blur

Am numit optimizarea din partea de jos a lentilei tehnologie Eyezen Focus. Această tehnologie susține foarte mult efortul de acomodare al ochilor în timpul folosirii dispozitivelor digitale. Eyezen Focus reduce efortul ocular ajutând la citirea caracterelor mici și în schimb vă ajută și să adoptați o postură mai naturală când folosiți aparate digitale.

 

PROTECȚIE ÎMPOTRIVA LUMINII ALBASTRE

Eyezen vă oferă protecție când munciți sau când socializați în fața ecranului, prin folosirea tehnologiei incorporate Smart Blue Filter™, care reduce expunerea la lumina albastră nocivă.

Bărbat și femeie purtând lentile Essilor cu Eyezen în timp ce se uită pe smart phone

EFORT OCULAR REDUS + POSTURĂ MAI BUNĂ.

Imaginați-vă cum vă comportați când vă uitați pe telefon, laptop sau tabletă. De cele mai multe ori o faceți la o distanță mică, pentru perioade lungi de timp și de cele mai multe ori într-o poziție nenaturală. Cu Eyezen lentila este dotată cu o optimizare la nivel vizual în partea de jos, iar acest lucru vă permite să vedeți mai clar. Dacă pur și simplu vă uitați prin partea de jos a unei lentile Eyezen, imaginile și cuvintele se vor vedea mai clar, drept urmare nu va mai trebui să vă aplecați ca să vedeți bine.

Bărbat purtând lentile Essilor cu Eyezen în timp ce se joacă pe calculator

NU AVEȚI REȚETĂ? TOT VĂ PUTEȚI BUCURA DE BENEFICII.

Dacă nu aveți nevoie de rețetă, tot puteți să profitați de tehnologia de lentile corectoare Eyezen. Tehnologia Eyezen Focus tot vă va ajuta să vă relaxați ochii în timpul zilei, să scăpați de efortul ocular și să dobândiți o postură mai bună. Să purtați lentile Eyezen înseamnă de asemenea să reușiți în sfârșit să purtați ramele acelea grozave pe care vi le-ați dorit dintotdeauna.

Bărbat purtând lentile Essilor cu un design de lentilă Eyezen în timp ce se uită pe smart phone

Introduceți adresa

Găsește un specialist al vederii

COMBINAȚI PROTECȚIA PENTRU SĂNĂTATEA OCHILOR ȘI OPTIMIZAREA LENTILEI CU EYEZEN

Protejați-vă vederea!

TRANSITIONS® XTRACTIVE®

Cele mai bune pentru extra protecție, chiar și în mașină. Cu Transitions XTRActive, lentilele vă protejează ochii de lumina puternică din interior și din aer liber.

Află mai multe

Îmbunatațiți claritatea!

Crizal Sapphire HR

Acesta este un tratament versatil de optimizare a lentilei, concepută pentru a reduce reflexiile indiferent de direcția din care vine lumina - o claritate a vederii mai bună și lentile superioare din punct de vedere estetic.

Află mai multe