Protejați-vă vederea!

Eye Protect System

Eye Protect System oferă o protecție incredibilă celor care poartă lentile Essilor. Încorporat în lentilă, protejează de razele UV nocive și de lumina albastră, în timp ce oferă un look modern și calm.

Beneficii

PROTECȚIE ÎMPOTRIVA LUMINII ALBASTRE NOCIVE

Oferă până la de 3X mai multă protecție împotriva luminii albastre decât lentilele obișnuite**

PROTECȚIE ÎMPOTRIVA RAZELOR UV NOCIVE

100% reducere a razelor UV*

LENTILE TRANSPARENTE ESTETICE

Eye Protect System nu afectează perceperea culorilor***

MAI MULTĂ PROTECȚIE PENTRU DUMNEAVOASTRĂ.

Eye Protect System oferă protecție pe partea anterioară și posterioară a lentilei, împotriva luminii care poate fi dăunătoare pentru ochi. Folosește un proces unic de absorbție pentru a oferi de trei ori mai multă protecție împotriva luminii albastre nocive decât lentilele standard* și absoarbe eficient lumina UVA și UVB**. Eye Protect System oferă garanția că acest nivel de protecție este oferit cu lentile transparente estetice - Acest lucru face ca pe suprafața lentilei să nu existe nicio urmă de lumină ultra-albastră blocată, cum se întâmplă de obicei pe lentilele de protecție asemănătoare.

TEHNOLOGIE ÎNCORPORATĂ

Eye Protect System absoarbe o parte din lumina albastră nocivă și 100% din razele UV atunci când este în combinație cu un design de lentilă corectoare.

Completați lentilele cu un design de lentile corectoare și cu alte opțiuni de optimizare a lentilei

Corectați-vă vederea!

Varilux E series

Varilux E series este un design de lentilă progresivă care vă corectează vederea și vă oferă o vedere stabilă și precisă din primul moment în care începeți să purtați ochelarii.

Află mai multe

Corectați-vă vederea!

Varilux X series

Varilux X series este prima lentilă Varilux cu care mișcările din cap sunt mult reduse și care vă oferă o vedere cât de naturală se poate pentru activitățile de zi cu zi la o distanță de o lungime de braț și mai mult.

Află mai multe

Corectați-vă vederea!

Eyezen

Design de lentile corectoare monofocale. Reduce senzația de ochi obosiți după o folosire îndelungată a ecranului - bucurați-vă de o viață conectată, ochii nu vor mai obosi.

Află mai multe