Îmbunatațiți claritatea!

Crizal Sapphire HR

Cu Crizal Sapphire HR lentilele vă vor oferi cea mai bună transparență* din clasa lor pentru vedere optimă și aspect estetic. Mai exact - ochelarii dumneavoastră vor avea mai puține reflexii.

Beneficii

TRANSPARENȚĂ ABSOLUTĂ

Reducerea reflexelor luminii vizibile la 360° în jurul tău pentru o vedere perfectă.

REZISTENȚĂ DURABILĂ

Rezistență la zgârieturi cauzate de purtările zilnice, cum ar fi ștergerea sau scăparea ochelarilor.

UȘURINȚĂ LA CURĂȚARE

Respinge apa și praful, rezistă la pete, pentru lentile care rămân la fel de clare ca în prima zi în care le-ați cumpărat

PROTECȚIE UV

Oferă cea mai cuprinzătoare protecție zilnică împotriva pericolelor invizibile și adesea ireversibile ale reflexiei UV.

REDUCE REFLEXIILE.

În fiecare zi, ochii tăi sunt martori la ritmul frenetic al rutinei tale zilnice și te fac să descoperi despre ce este viața. Agresiunile zilnice pot modifica claritatea vederii și confortul vederii purtătorilor de ochelari.

Crizal® Sapphire™ HR, cel mai bun tratament Crizal care oferă transparență, durabilitate și ușurință de îngrijire a lentilelor.

Încearcă virtual lentilele construite

Încearcă lentilele Essilor configurate virtual și descoperă stilul și tratamentul potrivit pentru forma feței tale.

Încearcă virtual lentilele construite

TESTUL CRIZAL LIFEPROOF.


Essilor a dezvoltat un protocol amănunțit pentru a-și consolida metodele de testare, multitestul Crizal Lifeproof.

Performanța Crizal® Sapphire™ HR a fost evaluată în toate condițiile:

  • Eficiență anti-reflex: cea mai bună transparență din clasă percepută de experți printr-o analiză senzorială.
  • Rezistență la zgârieturi: rezistență superioară la zgârieturi față de generația anterioară după 12 luni de purtare în viața reală.
  • Ușor de curățat: ușor de curățat după pete extinse și 20.000 de mișcări de curățare.
Conducând prin tunel

 

REDUCEREA REFLEXIILOR


Fie că suntem acasă, la serviciu sau la cumpărături, suntem expuși la multiple surse de lumină. Venind din toate unghiurile, lumina ajunge la lentilele tale și creează reflexii. Aceste reflexii pot fi o sursă de disconfort și vă pot influența viața de zi cu zi făcându-ne să adoptăm noi comportamente, în mod conștient și subconștient. Ne ajustăm capul, schimbându-ne postura sau chiar scoatem ochelarii, doar reducem impactul vizual al reflexiilor. Crizal Sapphire HR reduce reflexiile indiferent de unde provine lumina. Prin reducerea cantității de reflexii, vederea dvs. va fi mai pură, cu imagini mai vii și o estetică îmbunătățită a lentilelor atunci când ceilalți vă privesc. Transparența nu a fost niciodată atât de vizibilă.

ÎMBUNĂTĂȚIȚI LENTILELE ÎN TOATE MODURILE

Crizal Sapphire HR asigură că lentilele dumneavoastră sunt rezistente la zgârieturi, pete, picături de apă și particule de praf. Lentilele tale sunt incredibil de protejate, clare și ușor de curățat. Ceea ce este util atunci când te confrunți cu activitățile de zi cu zi. 

Introduceți adresa

Găsește un specialist al vederii

COMPLETAȚI LENTILELE CU UN DESIGN PENTRU LENTILE CORECTOARE

Corectați-vă vederea!

Varilux X series

Varilux X series este prima lentilă Varilux cu care mișcările din cap sunt mult reduse și care vă oferă o vedere cât de naturală se poate pentru activitățile de zi cu zi la o distanță de o lungime de braț și mai mult.

Află mai multe

Corectați-vă vederea!

Varilux E series

Varilux E series este un design de lentilă progresivă care vă corectează vederea și vă oferă o vedere stabilă și precisă din primul moment în care începeți să purtați ochelarii.

Află mai multe

Corectați-vă vederea!

Eyezen

Design de lentile corectoare monofocale. Reduce senzația de ochi obosiți după o folosire îndelungată a ecranului - bucurați-vă de o viață conectată, ochii nu vor mai obosi.

Află mai multe