Îmbunatațiți claritatea!

Crizal Sapphire

Cu Crizal Sapphire UV lentilele vă vor oferi cea mai bună transparență* din clasa lor pentru vedere optimă și aspect estetic. Mai exact - ochelarii dumneavoastră vor avea mai puține reflexii.

Beneficii

360 reducerea luminii puternice

Lentilele vor avea mai puține reflexii

Protecție UV

Lentilele vor reflecta 100% lumina UV și UVB

Protecție împotriva apei

Lentilele vor respinge picăturile de apă

Protecție împotriva prafului

Lentilele vor respinge particulele de praf

Rezistență la zgârieturi

Lentilele nu se vor zgâria prea ușor

Rezistență la pete

Lentilele nu se vor păta ușor

REDUCE REFLEXIILE.

Indiferent unde vă aflați, în interior sau în aer liber, lumina interacționează cu ochelarii pe care îi purtați în toate unghiurile. Acest lucru poate duce la reflexii supărătoare, care pot fi un motiv de disconfort și vă pot afecta viața de zi cu zi. Când este aplicat, Crizal Sapphire UV reduce reflexiile din toate direcțiile și crește protecția împotriva luminii UV. Veți observa reducerea luminii puternice deranjante atunci când vă uitați prin lentile și veți experimenta niște lentile cu un aspect mai estetic, astfel că cei din jur nici nu își vor da seama că purtați ochelari.

CONDUCEȚI ÎN SIGURANȚĂ.

Crizal Sapphire UV este opțiunea perfectă de lentile pentru șoferi, mai ales când conduceți noaptea. Reducând lumina puternică și imaginile încețoșate Crizal Sapphire UV este opțiunea perfectă de lentile pentru a vă simți confortabil la volan.

Conducând prin tunel

LENTILE MAI BUNE ÎN TOATE SENSURILE

Cu Crizal Sapphire UV, ochelarii sunt mai rezistenți și protejați de zgârieturi, pete, picături de apă și particule de praf. Asta înseamnă că lentilele sunt foarte protejate. Iar acest lucru le face să fie mai ușor de folosit în activitățile de zi cu zi.

Ochelarii cu lentile Essilor cu Crizal Sapphire rezistă la zgârieturi

CEL MAI ÎNALT NIVEL DE PROTECȚIE UV LA O LENTILĂ TRANSPARENTĂ.

Cu Crizal Sapphire UV ochii sunt protejați de lumina dăunătoare UVA și UVB venind din toate unghiurile.

Băiat purtând ochelari Essilor cu lentile Crizal Sapphire în timp ce pictează în casă

Introduceți adresa

Găsește un specialist al vederii

COMPLETAȚI LENTILELE CU UN DESIGN PENTRU LENTILE CORECTOARE

Corectați-vă vederea!

Varilux X series

Varilux X series este prima lentilă Varilux cu care mișcările din cap sunt mult reduse și care vă oferă o vedere cât de naturală se poate pentru activitățile de zi cu zi la o distanță de o lungime de braț și mai mult.

Află mai multe

Corectați-vă vederea!

Varilux E series

Varilux E series este un design de lentilă progresivă care vă corectează vederea și vă oferă o vedere stabilă și precisă din primul moment în care începeți să purtați ochelarii.

Află mai multe

Corectați-vă vederea!

Eyezen

Design de lentile corectoare monofocale. Reduce senzația de ochi obosiți după o folosire îndelungată a ecranului - bucurați-vă de o viață conectată, ochii nu vor mai obosi.

Află mai multe