Protejați-vă vederea!

Crizal Prevencia

Crizal Prevencia crește performanțele lentilelor, filtrând lumina UV și lumina albastră dăunătoare și lăsând lumina esențială să treacă - protecție împotriva luminii nocive, zi de zi.

Beneficii

Protecție împotriva luminii albastre nocive

Lentila va reduce nivelul de lumină albastră care vă intră în ochi

Protecție UV

Lentilele vor reflecta 100% lumina UV și UVB

Protecție împotriva apei

Lentilele vor respinge picăturile de apă

Protecție împotriva prafului

Lentilele vor respinge particulele de praf

Rezistență la zgârieturi

Lentilele nu se vor zgâria prea ușor

Rezistență la pete

Lentilele nu se vor păta ușor

VĂ AJUTĂ SĂ GÂNDIȚI PE TERMEN LUNG

Ecranele digitale, lumina de la birou, becurile fluorescente—lumina albastră este peste tot, mai ales când vă aflați în aer liber - pentru că soarele este de fapt principala sursă a acestei lumini. O parte din spectrul luminii albastre este importantă în viața noastră de zi cu zi, în reglarea ciclului de somn, cu impact asupra dispoziției noastre și a performanțelor cognitive. Însă nu întregul spectru al luminii albastre ne este de folos. Expunerea pe termen lung și în mod constant la lumina albastră nocivă (sau lumina albastră-violet) poate contribui la vătămarea ochilor pe termen lung.

Protecție împotriva UV și a luminii albastre nocive

Razele de lumină nocive pot fi periculoase pentru ochi, la fel cum sunt pentru piele, acumulându-se de-a lungul vieții, accelerând îmbătrânirea ochilor și apariția cataractei. Lumina albastră-violet a fost recent identificată ca fiind dăunătoare pentru celulele retinei. Vătămând ochii pe termen lung, ea poate accelera apariția DMLV (Degenerare Maculară Legată de Vârstă). Crizal Prevencia reflectă în mod vizibil lumina albastrău-violet nocivă din lentile și ne ajută să ne protejăm ochii.

Lentila Essilor cu Crizal Sapphire demonstrând cum este blocată lumina dăunătoare UV și cea albastră

LENTILE MAI BUNE ÎN TOATE SENSURILE

Cu Crizal Prevencia, ochelarii sunt mai rezistenți și protejați de zgârieturi, pete, picături de apă și particule de praf. Asta înseamnă că lentilele sunt foarte bine protejate. Iar acest lucru le face să fie mai ușor de folosit în activitățile de zi cu zi.

Ochelarii care au lentile Essilor cu Crizal Prevencia rezistă la zgârieturi

Introduceți adresa

Găsește un specialist al vederii

COMPLETAȚI LENTILELE CU UN DESIGN PENTRU LENTILE CORECTOARE

Corectați-vă vederea!

VARILUX LIBERTY

O vedere clară, uniformă atunci când priviți la distanță sau la obiecte în apropiere. Lentilele Varilux Liberty oferă o vedere pe care vă puteți baza.

Află mai multe

Corectați-vă vederea!

Varilux Digitime

Lentile varifocale concepute special pentru activitățile dvs. digitale. Experimentați o viziune extrem de clară, orice faceți.

Află mai multe

Corectați-vă vederea!

Eyezen

Design de lentile corectoare monofocale. Reduce senzația de ochi obosiți după o folosire îndelungată a ecranului - bucurați-vă de o viață conectată, ochii nu vor mai obosi.

Află mai multe