Crizal

Beneficiați de claritate a vederii când combinați Crizal cu lentila pe care o aveți. Crizal vă asigură că lentila acționează ca un scut pentru a vă proteja ochii de reflexii, vă protejează lentila de zgârieturi, pete, praf, apă și vă protejează ochii de UV și lumina albastră dăunătoare. Alegeți între Crizal Sapphire UV și Crizal Prevencia în funcție de nevoile pe care le aveți - lentile estetice sau care să ofere protecție sănătății oculare.

CRIZAL SUN UV

Tratament Crizal special conceput pentru ochelarii de soare pentru a oferi o vedere confortabilă și protecție maximă împotriva razelor UV.

Crizal Prevencia

Crizal Prevencia crește performanțele lentilelor, filtrând lumina UV și lumina albastră dăunătoare și lăsând lumina esențială să treacă - protecție împotriva luminii nocive, zi de zi.

Crizal Sapphire HR

Acesta este un tratament versatil de optimizare a lentilei, concepută pentru a reduce reflexiile indiferent de direcția din care vine lumina - o claritate a vederii mai bună și lentile superioare din punct de vedere estetic.

CRIZAL ALIZE UV

Rezistență superioară la praf și curățare fără efort, astfel încât lentilele dvs. să rămână mai curate și mai clare pentru mai mult timp.

CRIZAL EASY UV

Asigurați-vă că lentilele rămân clare și sunt ușor de curățat, deoarece lentilele clare vă ajută să vedeți mai bine.