Lentile Essilor®

Corectați-vă vederea!

Beneficiți de cele mai bune lentile de corecție, care răspund necesităților dvs. vizuale!

Protejați-vă vederea!

Descoperiți cele mai bune soluții pentru protecția ochilor împotriva luminii dăunătoare!

Corectați-vă vederea

Varilux

Varilux este un design de lentilă corectoare varifocală. Asta înseamnă că, spre deosebire de lentilele monofocale, puteți vedea fără efort la distanță, aproape și la orice distanță intermediară. Pentru persoane peste 45 de ani.

Eyezen

Design de lentile corectoare monofocale. Reduce senzația de ochi obosiți după o folosire îndelungată a ecranului - bucurați-vă de o viață conectată, ochii nu vor mai obosi.

Protejați-vă vederea

Transitions

Combinați tehnologia Transitions light intelligent pentru o vedere fără efort. Prin optimizarea cantității de lumină pe care ochii o primesc, tehnologia Transitions light intelligent ajută la reducerea luminii puternice, scade oboseala oculară și efortul.

Eye Protect System

Cu Eye Protect System aplicat, lentila vă ajută să vă protejați ochii de lumina albastră dăunătoare și de razele UV în fiecare zi.

Essilor Sun

Cu lentilele de soare, ochelarii dumneavoastră beneficiază de cea mai bună protecție UV când sunteți în aer liber. Disponibile într-o gamă largă de nuanțe pline de culoare, cu tehnologii polarizate și oglinzi.

Îmbunătățiți performanțele lentilelor

Crizal

Alegeți Crizal pentru lentila dumneavoastră pentru a obține în final o lentilă mai bună. Un tratament care îmbunătățește vederea precisă și vă protejează lentilele de inamicii vederii clare.

Lentilele AVA

Oferiți ochilor precizia pe care o merită. Cu opțiunea AVA™, sistemul de calcul al lentilelor acum vizează prescripția de 0.01D în fiecare punct de optimizare AVA™ de pe lentilă.

Optifog

Sistemul unic anti-aburire al lentilelor Optifog combină două tehnologii patentate: tratamentul Optifog pentru lentile și o lavetă textilă inteligentă cu molecule anti-aburire care activează puterea lentilelor Optifog.