Inovație

Singura inovație reală este cea pe care o percepeți și o aprobați.

 

LIVEOPTICS

Procesul nostru de inovație, inspirat de și pentru viața dumneavoastră.

Chiar dacă par la fel, nu toate lentilele sunt create la fel. Lentilele Essilor sunt în mod constant dezvoltate, testate și validate de oameni ca dumneavoastră*. Pentru că tot ce ne dorim este să creăm inovații care să fie relevante pentru dumneavoastră, angajamentul Essilor® pentru inovație este construit în jurul dumneavoastră. Aprobarea dumneavoastră este cea care validează inovațiile create de noi.

 

INSPIRATE DE VIAȚA DUMNEAVOASTRĂ

80% din informațiile pe care le primiți ajung prin intermediul ochilor, iar 40% din activitatea creierului este dedicată vederii. Acesta este motivul pentru care lentilele de înaltă calitate sunt atât de importante și de aceea Essilor se străduiește mereu să abordeze toate aspectele complexe ale vederii.
 
 Pentru că nu trăiți într-un laborator, Essilor lucrează împreună cu oamenii pentru a observa care sunt obiceiurile lor vizuale și pentru a ne testa produsele în situații de viață reală. În laboratoarele noastre HouseLab™și CarLab™ efectuăm o gamă largă de teste pentru a observa și înregistra cum mergeți, cum conduceți și chiar cum gătiți și interacționați cu ecranele de tot felul în situații de viață reală de zi cu zi.

Femeie purtand lentile Varilux

 

CREATE CU CELE MAI AVANSATE TEHNOLOGII

Cercetătorii noștri adună informații despre dumneavoastră referitoare la fiziologie, biometrie și comportament; se determină caracteristicile care sunt în conformitate cu nevoile vizuale și posturale ale fiecărei persoane. Acest lucru se realizează într-un mod multi-senzorial prin tehnici digitale cum ar fi realitatea virtuală 3D și simulări.

Băiat purtând ochelari Essilor cu lentile Crizal Sapphire în timp ce pictează în casă

 

NE DORIM SĂ UITAȚI CĂ PURTAȚI OCHELARI

Înainte de lansarea celor mai noi inovații în domeniul lentilelor, sunt efectuate teste împreună cu persoane care poartă ochelari, pentru a ne asigura că performanța lentilelor corespunde cu ceea ce aveți nevoie și cu stilul de viață. Pentru că singura dovadă a avantajelor pentru client vine chiar de la clienți, iar Essilor efectuează constant încă din 2004, teste pentru mărcile sale cele mai cunoscute Varilux, Crizal și Xperio® înainte de a le scoate pe piață.

barbat purtand lentile Essilor in timp ce se joaca pe calculator

DORIȚI SĂ FACEȚI PARTE DIN PROCESUL DE INOVAȚIE ESSILOR?

14,185 oameni

au testat și evaluat lentilele Essilor în condiții de viață reale

18,981 oameni

au testat ochelari cu lentile Essilor

312 studii

pe lentilele Essilor efectuate cu persoane care poartă ochelari

O GAMĂ COMPLETĂ DE LENTILE DEDICATE VEDERII FIECĂRUIA

Fiecare lentilă pe care o creăm este o combinație de tehnologii complementare multiple care vă corectează vederea, vă protejează ochii de lumină și vă oferă mai multă claritate.

Varilux

Varilux

Corectați-vă vederea!

Varilux este un design de lentilă corectoare varifocală. Asta înseamnă că, spre deosebire de lentilele monofocale, puteți vedea fără efort la distanță, aproape și la orice distanță intermediară. Pentru persoane peste 45 de ani.

Eyezen

Eyezen

Corectați-vă vederea!

Design de lentile corectoare monofocale. Reduce senzația de ochi obosiți după o folosire îndelungată a ecranului - bucurați-vă de o viață conectată, ochii nu vor mai obosi.

Transitions

Transitions

Protejați-vă vederea!

Combinați tehnologia Transitions light intelligent pentru o vedere fără efort. Prin optimizarea cantității de lumină pe care ochii o primesc, tehnologia Transitions light intelligent ajută la reducerea luminii puternice, scade oboseala oculară și efortul.

Eye Protect System

Eye Protect System

Protejați-vă vederea!

Cu Eye Protect System aplicat, lentila vă ajută să vă protejați ochii de lumina albastră dăunătoare și de razele UV în fiecare zi.

Essilor Sun

Essilor Sun

Protejați-vă vederea!

Cu lentilele de soare, ochelarii dumneavoastră beneficiază de cea mai bună protecție UV când sunteți în aer liber. Disponibile într-o gamă largă de nuanțe pline de culoare, cu tehnologii polarizate și oglinzi.

Crizal

Crizal

Îmbunatațiți claritatea!

Alegeți Crizal pentru lentila dumneavoastră pentru a obține în final o lentilă mai bună. Un tratament care îmbunătățește vederea precisă și vă protejează lentilele de inamicii vederii clare.

Lentilele AVA

Lentilele AVA

Îmbunatațiți claritatea!

Oferiți ochilor precizia pe care o merită. Cu opțiunea AVA™, sistemul de calcul al lentilelor acum vizează prescripția de 0.01D în fiecare punct de optimizare AVA™ de pe lentilă.

Optifog

Optifog

Îmbunatațiți claritatea!

Sistemul unic anti-aburire al lentilelor Optifog combină două tehnologii patentate: tratamentul Optifog pentru lentile și o lavetă textilă inteligentă cu molecule anti-aburire care activează puterea lentilelor Optifog.