Vedeți mai mult. Faceți mai mult.

La Essilor am înțeles că o lentilă ce oferă vederea potrivită vă ajută să trăiți viața la adevăratul ei potențial, iar acest lucru ne-a făcut liderul mondial de pe piață.

 

În fiecare zi, ne depășim mereu limitele pentru a răspunde nevoilor dumneavoastră vizuale și pentru a le anticipa.
 Propunem soluții vizuale inovatoare adaptate la nevoile clienților, pentru că o vedere bună este esențială pentru o viață bună.

 

NE ÎNDEPLINIM MISIUNEA PRIN INTERMEDIUL INOVAȚIEI

Ochii noștri sunt diferiți, la fel ca și amprentele. Stilul nostru de viață este de asemenea diferit și el. De aceea la Essilor, creăm soluții vizuale pentru îmbunătățirea condițiilor de viață, adaptate nevoilor dumneavoastră.
 
 Procesul nostru unic de inovație centrat pe client: Live Optics™, combinat cu profesionalismul la cel mai înalt nivel al experților noștri și profesioniștii în domeniul îngrijirii oculare cu cea mai bună reputație care colaborează cu noi; ne permit să oferim cele mai bune experiențe și servicii care merg dincolo de lentile.

Testarea lentilelor - Inovația este în centrul tuturor acțiunilor pe care le desfășurăm la Essilo

 

INOVAȚIE REALĂ PE CARE O PUTEȚI VEDEA ȘI CARE ESTE APROBATĂ DE DUMNEAVOASTRĂ

Essilor a dezvoltat LiveOptics TM, o metodă de cercetare care implică experiența oamenilor care poartă ochelari de vedere în viața de zi cu zi, pentru a îmbunătăți și inova, iar și iar. Noi nu doar că respectăm standardele din industrie. Noi respectăm standardele dumneavoastră.

Live Optics - Un mod inovator de a testa lentilele Essilor

O GAMĂ COMPLETĂ DE LENTILE DEDICATE VEDERII FIECĂRUIA

Fiecare lentilă pe care o creăm este o combinație de tehnologii complementare multiple care vă corectează vederea, vă protejează ochii de lumină și vă oferă mai multă claritate.

Varilux

Varilux

Corectați-vă vederea!

Varilux este un design de lentilă corectoare varifocală. Asta înseamnă că, spre deosebire de lentilele monofocale, puteți vedea fără efort la distanță, aproape și la orice distanță intermediară. Pentru persoane peste 45 de ani.

Eyezen

Eyezen

Corectați-vă vederea!

Design de lentile corectoare monofocale. Reduce senzația de ochi obosiți după o folosire îndelungată a ecranului - bucurați-vă de o viață conectată, ochii nu vor mai obosi.

Transitions

Transitions

Protejați-vă vederea!

Combinați tehnologia Transitions light intelligent pentru o vedere fără efort. Prin optimizarea cantității de lumină pe care ochii o primesc, tehnologia Transitions light intelligent ajută la reducerea luminii puternice, scade oboseala oculară și efortul.

Eye Protect System

Eye Protect System

Protejați-vă vederea!

Cu Eye Protect System aplicat, lentila vă ajută să vă protejați ochii de lumina albastră dăunătoare și de razele UV în fiecare zi.

Essilor Sun

Essilor Sun

Protejați-vă vederea!

Cu lentilele de soare, ochelarii dumneavoastră beneficiază de cea mai bună protecție UV când sunteți în aer liber. Disponibile într-o gamă largă de nuanțe pline de culoare, cu tehnologii polarizate și oglinzi.

Crizal

Crizal

Îmbunatațiți claritatea!

Alegeți Crizal pentru lentila dumneavoastră pentru a obține în final o lentilă mai bună. Un tratament care îmbunătățește vederea precisă și vă protejează lentilele de inamicii vederii clare.

Lentilele AVA

Lentilele AVA

Îmbunatațiți claritatea!

Oferiți ochilor precizia pe care o merită. Cu opțiunea AVA™, sistemul de calcul al lentilelor acum vizează prescripția de 0.01D în fiecare punct de optimizare AVA™ de pe lentilă.

Optifog

Optifog

Îmbunatațiți claritatea!

Sistemul unic anti-aburire al lentilelor Optifog combină două tehnologii patentate: tratamentul Optifog pentru lentile și o lavetă textilă inteligentă cu molecule anti-aburire care activează puterea lentilelor Optifog.