Ignorare comenzi Panglică
Salt la conținutul principal
Home RO > Lentile > Tratamente > Crizal Prevencia
Crizal Prevencia
 


     

Crizal Prevencia – cea mai recenta inovatie din familia Crizal – ofera o mai buna protectie pentru sanatatea ochilor. Razele UV periculoase si lumina albastra-violet sunt filtrate, in timp ce lumina utila este lasata sa treaca. Astfel, Crizal Prevencia ajuta la prevenirea imbatranirii premature a ochilor. De asemenea, Crizal Prevencia ofera cea mai completa protectie a lentilelor impotriva reflexiilor, murdariei, zgarieturilor, prafului si apei.Lumina joaca un rol foarte important in sanatatea de zi cu zi:

  • Lumina din domeniul vizibil este extrem de importantă pentru perceperea lumii înconjurătoare: forme, detalii, culori
  • Lumina blue-turcoaz este foarte importantă pentru sănătate în ansamblu: reglarea ciclurilor de somn/veghe, dispoziție, performanțe cognitive etc.

Dar lumina poate fi si cauza ibatranirii premature a ochilor:

  • Razele UV sunt daunatoare pentru ochi, asa cum sunt si pentru piele,actiunea lor acumulandu-se pe parcursul întregii vieti si grabind îmbatranirea ochilor si aparitia cataractei.

  • Lumina blue-violet daunatoare a fost identificata recent ca fiind nociva pentru celulele retinei. Cauzand leziuni oculare pe termen lung, ea poate grabi aparitia degenerescentei maculare legate de varsta (AMD).

Razele UV si lumina blue-violet sunt prezente peste tot, atat in mediul exterior cat si in spatii inchise. Este recomandat sa ne protejam pe parcursul intregii zile si a întregului an.

  

CRIZAL PREVENCIA

 

  • Previne imbatranirea prematura a ochilor, prin filtrarea selectiva a luminii daunatoare

  • Contribuie la menținerea starii generale a sanatații lasand lumina vizibila de baza sa ajunga la ochi(inclusiv culoarea blue-turcoaz)
  • Confera cea mai buna vedere si transparența de durata, oferind cea mai completa protecție impotriva reflexiilor, zgarieturilor, murdariei, prafului și apei
         
 Reflexii  Zgarieturi  Murdarie  Praf  Apa


$Resources:imgRssButtonImgAlt;
Fluxuri RSS
Printează
Print
Send
Trimite unui prieten
TrimiteMăreşte
Mărime text