Skip Ribbon Commands
Skip to main content

Varilux Physio 3.0

VEDERE FĂRĂ EFORT PENTRU O VIAŢĂ ACTIVĂ!

După ce în ultimii 10 ani, folosind tehnologii sofisticate, a fost partenerul privilegiat al persoanelor active, Varilux Physio păstrează standardele ridicate – mai întâi prin High Resolution VisionTM și mai apoi prin adăugarea tehnologiei W.A.V.E. 2.0 în 2010.

Acum Varilux® Physio® 3.0 mai face un pas înainte pentru a-i ajuta pe purtători să se bucure de o vedere excelentă, oferindu-le o trecere lină între zone pentru o vedere fără efort.

BINOCULAR BOOSTER

Cea mai nouă inovaţie: Varilux Physio 3.0

80% dintre prezbiopi au prescripţii diferite pentru ochiul stâng şi cel drept.

Această diferenţa necesită efort din partea creierului pentru ca imaginile să fuzioneze. Noua tehnologie Binocular BoosterTM gestionează această diferenţă, oferind o vedere fără efort şi o trecere perfectă, unitară între zonele vizuale.

Varilux Physio 3.0

Varilux Physio 3.0 oferă o vedere relaxată toată ziua – chiar şi în mișcare.

Varilux Physio 3.0

Wave 2.0 şi DDV

Cu tehnologia Wave 2.0 avem posibilitatea de a lua în considerare dimensiunea pupilei atunci când calculăm designul lentilei, şi putem face asta pentru fiecare prescripţie, datorită reprezentării cartografice a pupilei.

Este vorba de cartografierea pupilei pentru toate dimensiunile acesteia, pentru fiecare prescripţie în orice situaţie şi pentru orice zonă de pe lentilă. Acest lucru permite obţinerea celor mai bune performanţe ale lentilei în orice condiţii de purtare, indiferent de direcţia privirii.

Varilux Physio 3.0 pune în valoare beneficiile lentilelor Varilux Physio 2.0 ce s-au bucurat de un succes foarte mare şi face ca performanţa pentru purtătorii de ochelari să fie şi mai mare:

  • Trecere confortabilă între zonele vederii de aproape și de departe
  • Vedere fără efort, chiar şi atunci când viaţa este trăită la intensitate maximă
  • Confort vizual mai bun în toate condiţiile de lumină.

Gama Varilux Physio 3.0 conţine 2 versiuni diferite care să răspundă nevoilor tuturor prezbiopilor.

Varilux Physio 3.0

Varilux Physio 3.0 este versiunea standard care se adresează tuturor prezbiopilor.

Varilux Physio 3.0 Short

Varilux Physio 3.0 Short beneficiază de toate performanţele lentilelor Varilux Physio 3.0 cu un design specific pentru ramele înguste.

Avantaje suplimentare ale Varilux Physio 3.0

  • Garanţia acomodării
  • Opțional eyecode

Varilux Physio 3.0