Skip Ribbon Commands
Skip to main content

Varilux Digitime

În prezent, peste 90% dintre persoanele cu vârste cuprinse între 18 și 65 de ani folosesc mai multe ecrane în același timp. Adică se uită la televizor, lucrează pe calculator și își verifică și telefonul din când în când.

Petrecem mult timp în fața diferitelor ecrane și trecem de la un dispozitiv elecronic la altul. Folosim telefonul mobil la o distanță nouă și mai apropiată pentru ochi, în medie 33 cm, față de 40 cm care este distanța la care citim o carte. Acest fapt arată că obiceiurile noastre vizuale se schimbă, iar ochii trebuie să se concentreze în mod intensiv și repetat la distanțe diferite.
Purtătorii de ochelari prezbiopi spun că trebuie să facă eforturi pentru a citi caracterele mici și că îi dor ochii de la lumina ecranului. Viața pe care o ducem, fiind aproape în permanență în fața unui ecran, este destul de obositoare pentru ochii noștri.

Varilux Digitime

ESSILOR inovează și lansează...

O gamă completă de NOI lentile digitale concepute pentru o viață mereu conectată, ce asigură o relaxare a ochilor în prezent dar și o protecția a sănatății vizuale în viitor.

Descoperiți Varilux® Digitime, noile lentile progresive de interior, cu trei variante de optimizare în funcție de obiceiurile vizuale.

Varilux® Digitime reprezintă o soluție alternativă pentru prezbiopi.
Aceste lentile sunt disponibile acum cu un nou parametru exclusiv: DISTANȚA PÂNĂ LA ECRANUL DE LUCRU

  • Este distanța dintre pacient și ecranul de calculator
  • A fost introdusă pentru optimizarea vederii intermediare, cu completa personalizare a creșterii și descreșterii de putere.

 

Toate lentilele Varilux® Digitime sunt comandate cu valorile pentru vederea la distanță și adiție. Variația de putere este calculată automat în funcție de rețeta pacientului.

Avantajele purtătorului cu gama Digitime:

  • Reducerea oboselii vizuale în fața ecranului de calculator
  • Ușurință în citirea caracterelor mici
  • O postură naturală a prezbiopilor în fața tabletei sau a smartphone-ului.

Toate lentilele Digitime sunt disponibile și cu opțiunile de personalizare f-360° și Eyecode. Experiența utilizării mai multor ecrane în același timp nu a fost niciodată mai relaxantă pentru ochii prezbiopilor!

Focalizarea naturală este de cele mai multe ori suficientă pentru a vedea clar aproape, dar folosirea caracterelor pe ecrane necesită eforturi mai mari de focalizare. De aceea Essilor a creat cea mai nouă inovație ca parte a gamei Digitime:

Zona Vederii Ultra Aproape atenuează durerile oculare, face mai ușoară citirea caracterelor mici și permite prezbiopilor să revină la o postură naturală în fața smartphone-ului.

Se recomandă tratamentul Crizal Prevencia pentru o protecție optimă împotriva reflexiilor si a luminii albastre - violet dăunătoare emisă de ecran.