Skip Ribbon Commands
Skip to main content

Varilux Comfort 3.0

După ce a fost produsul de încredere atât pentru profesioniştii din domeniul vederii cât și pentru purtătorii prezbiopi datorită confortului oferit, timp de mai bine de 20 de ani, Varilux® Comfort 3.0 ridică din nou ştacheta pentru acest design, găsind soluţii pentru a îmbunătăţi accesul la zonele vizuale și oferind un plus de confort în adaptare.

Cerințe tot mai mari pentru vederea Dvs.

De la telefoanele mobile până la orarul pe care este afişat mersul trenurilor, ochii noştri sunt în continuă activitate de focusare între vederea de aproape, la distanţă medie şi la depărtare. Aceasta înseamnă o solicitare tot mai mare a vederii.
Varilux Comfort face posibilă o vedere dinamică pentru schimbări rapide de la o activitate la alta, în timp ce se menţine o poziţie naturală a capului.

Varilux 3.0

Inovaţia adusă de Varilux Comfort 3.0: Tehnologia W.A.V.E. 2.0

Un nou design bazat pe dimensiunea pupilei fiecărui purtător, ca și standard fiziologic pentru îmbunătăţirea confortului şi pentru adaptarea necesităților purtătorului la cerinţele vieţii reale.

Tehnologia W.A.V.E. 2.0TM, bazată pe analiza modelului de pupilă, face ca lentila să nu mai aibă aceleași zone neclare, eliminând vederea înceţoşată atunci când purtătorul încearcă să găsească zona vizuală potrivită, oferind instant o vedere excelentă în fiecare punct al lentilei.

Integrând pupila ca nou parametru în concepția lentilei, se obţin caracteristici optice care sunt în acord cu necesitățile vizuale ale purtătorilor în viaţa de zi cu zi, şi astfel tehnologia W.A.V.E. 2.0TM conduce la câmpuri vizuale mai largi.

Design îmbunătăţit

Varilux Comfort 3.0, se mai apropie cu un pas de tehnologia Varilux Physio 2.0.

Gama Varilux Comfort 3.0 conţine 2 versiuni diferite care să răspundă nevoilor tuturor prezbiopilor:

Varilux Comfort 3.0: Varilux Comfort 3.0 este versiunea standard care se adresează tuturor prezbiopilor.

Varilux Comfort 3.0 Short: Varilux Comfort 3.0 Short beneficiază de toate performanţele lentilelor Varilux Comfort 3.0 cu un design specific pentru ramele înguste.

Avantaje suplimentare ale Varilux Comfort 3.0

  • Garanţia acomodării
  • Opțional eyecode