Skip Ribbon Commands
Skip to main content

Testimoniale

 

 

Dr. Cornel Stefan

Dr. Cornel Stefan - medic primar oftalmolog

Am fost plăcut surprins de confortul vizual oferit de noile lentile Varilux X. cât și de adaptarea imediată atunci când le-am pus la ochi. Cu aceste lentile am constatat că pot beneficia de o vedere extinsă la mai  mult de o lungime de braț, cu mai multe distanțe de vedere clară în aceasta zona aproape-intermediar. Nu mai este nevoie să mișc capul pe verticală  pentru a căuta zona potrivită. Se poate vorbi de o nouă profunzime a vederii în zona de aproape și intermediar
VX Series

 

 

 

 

Dr. Horia Pirga

De ce port lentile progresive?

Numele meu este Horia-Alexandru Pirga, sunt medic primar oftalmolog, doctor in medicina si purtator de ochelari cu lentile progresive.
In opinia mea, lentilele progresive reprezinta solutia viabila moderna de corectie a presbiopiei, indiferent de varsta sau dioptrii, cu o singura conditie: noi sa credem in ele. Un cunoscut scriitor motivational american, Wayne Dyer,spunea: “vei avea parte de un lucru atunci cand vei crede in el”.
Am sa va povestesc cum a decurs intalnirea mea cu lentilele progresive. Eu port ochelari de aproape 30 de ani si totusi,am avut ezitari timp de un an de zile inainte de trecerea de la ochelarii cu o dioptrie la cei cu dioptrii multiple:
“Daca nu o sa ma acomodez?”
“Daca teoria nu coincide cu practica?”
“Daca au dreptate pesimistii si nu optimistii?”

In realitate, acomodarea cu noii ochelari a fost ca si inexistenta, iar senzatia de comfort si libertate a vederii, de nepretuit. Acolo unde exista motivatie si un dram de rabdare, in scurt timp se vad si rezultatele: o vedere clara, fara limite, la orice distanta.

La final, as dori sa va marturisesc de ce port lentile progresive Essilor Varilux.
Simplu... pentru ca sunt cele mai bune!

Al dvs. doctor de ochi si purtator de lentile progresive,

Horia-Alexandru Pirga
medic primar oftalmolog
doctor in medicina