Skip Ribbon Commands
Skip to main content

Eye Protect System

O NOUĂ GENERAŢIE DE MATERIAL.
O tehnologie de ultimă oră, O nouă referinţă pentru lentilele de ochelari

 

Încă din 2013, Essilor a dezvoltat protecţia ochilor împotriva radiaţiilor UV şi a luminii albastre nocive cu Crizal Prevencia.

În 2013, Essilor a lansat Crizal Prevencia, ce protejează ochii împotriva luminii albastre-violet răspunzătoare de distrugerea celulelor maculei, în timp ce permite trecerea luminii blue-turcoaz benefice.

În 2017, Essilor mai face un pas în această inovaţie majoră, pentru a proteja ochii de lumina nocivă oferind o nouă generaţie de material care contribuie la menţinerea ochilor sănătoşi zi de zi.

SISTEMUL DE PROTECŢIE A OCHILOR CU TEHNOLOGIA DE FILTRARE INTELIGENTĂ A LUMINII ALBASTRE

Ce este Eye Protect System?

Spre deosebire de tehnologia LightScan pentru Crizal Prevencia care este un tratament anti-reflex, Smart Blue Flter Technology pentru lumină albastră cu care este dotat Eye Protect System este o inovație la nivelul materialului semi-finisat.

Eye Protect System filtrează lumina albastră prin absorbţie selectivă la nivelul materialului.

Materialele care încorporează Eye Protect SystemTM absorb lumina albastră-violet nocivă şi în acelaşi timp permit luminii blue-turcoaz să treacă. Nivele de performanţă comparabile sunt atinse cu cele cinci materiale: Orma® Eye Protect SystemTM, Airwear® Eye Protect SystemTM, Ormix® Eye Protect SystemTM, Stylis® Eye Protect SystemTM şi Lineis® Eye Protect SystemTM. Materialele Eye Protect System blochează cu până la 25% din lumina albastră-violet.*

Eye Protect System, O SOLUŢIE IMPERCEPTIBILĂ
În interiorul materialului, moleculele absorb lumina albastră-violet, evitându-se orice reflexie reziduală violet. Mai mult, pentru a se evita orice nuanţă de galben, Essilor a integrat molecule specifice de neutralizare pentru culoarea complementară.

* Blochează lumina albastră-violet în domeniul 400-450 nm