Skip Ribbon Commands
Skip to main content

Crizal Sun UV

Protecție solară completă pentru ochi

Lentilele Crizal Sun UV

În timp ce ochelarii de soare obişnuiţi reflectă o parte din radiaţiile UV pe partea concavă a lentilei, Crizal Sun UV este special conceput pentru a elimina radiaţiile UV şi lumina vizibilă reflectată în ochi.

- Protecţia UV cu lentilele Crizal Sun UV asigură 100% absorbţie UV şi elimină reflexiile UV pe suprafaţa concavă a lentilei.
Cu E-SPF 50+ purtătorul este de 50 de ori mai protejaţi cu aceste lentile decât fără ochelari.
- Protecţie împotriva strălucirii orbitoare: eliminând reflexiile luminii vizibile,
Crizal Sun UV protejează ochii de disconfortul provocat de strălucirea pe partea concavă a lentilelor

Lentilele Crizal Sun UV

Cu ochelarii de soare obişnuiţi, lumina este reflectată din partea posterioară a lentilei, provocând senzaţia de strălucire orbitoare

Cu Crizal Sun UV, strălucirea este eliminată, ceea ce asigură un confort sporit

Protectie completa cu ochelarii de soare

Lentilele Crizal Sun UV

Crizal Sun UV oferă de asemenea un tratament împotriva apei şi murdăriei , pe ambele părţi ale lentilelor. Acestea rămân curate mai mult timp şi sunt mult mai uşor de curăţat.Acest avantaj este important mai ales pentru lentilele închise la culoare, pentru că le oferă o rezistenţă crescută la pete, iar vizibilitatea prin lentilă este mai mare.

Efect de oglinda atragator, cu tehnologie Clean Touch

Lentilele Crizal Sun UV

Silver Shadow este un strat de oglindă semi-transparentă care nu schimbă cu nimic culoarea originală. Include :

O rezistenţă excelentă împotriva abraziunii şi a zgârieturilor
Un strat anti-reflex pe partea concavă, pentru a asigura un confort vizual optim
Un strat de suprafaţă hidrofob şi oleofob, datorită căruia lentila rămâne curată mai mult timp şi este mai uşor de curăţat

Lentilele Crizal Sun UV

Un stil care nu va trece neremarcat, oferindu-vă un look care poate fi sport, casual sau elegant. Tratament disponibil pentru o gamă variată de culori.

* E-SPF este un nou factor de protecţie dezvoltat de Essilor, certificând protecţia UV globală a lentilei. E-SPF 50+ pentru toate lentilele de soare Xperio şi Physiotints cu Crizal Sun UV şi Optifog Sun. E-SPF doar performanţa lentilei: E-SPF nu se aplică în cazul expunerii directe a ochilor, depinzând de factori externi (morfologia purtătorului, forma ramei, poziţia purtătorului, etc)