Skip Ribbon Commands
Skip to main content

Crizal Forte UV

Crizal Forte UV oferă cel mai ridicat nivel de protecţie împotriva radiaţiilor UV

Lentilele Crizal Forte UV

Crizal Forte UV oferă cel mai ridicat nivel de protecţie împotriva radiaţiilor UV dăunătoare pe ambele suprafeţe ale lentilelor. În plus Crizal Forte UV oferă un înalt nivel de performanţă în lupta cu cei 5 inamici ai vederii clare, pentru cea mai bună claritate a vederii în timp.

Crizal Forte UV conţine un nou tratament antireflex care elimină reflexiile UV menţinând transparenţa premium a lentilei. Tehnologia exclusivă extinde eficienţa stratului antireflex din domeniul vizibil la domeniul radiaţiilor UV

Lentilele Crizal Forte UV

Persoanele care poartă ochelari susţin că lentilele fără anti-reflex oferă un confort vizual redus şi nu sunt estetice.
Lentilele Crizal Forte UV Cu Crizal Forte UV, ESSILOR a pus în aplicare experienţa acumulată timp de mai bine de 15 ani, optimizând straturile anti-reflex:
- Componentele tratamentului oferă acum o excelentă eficienţă anti-reflex şi o foarte bună transparenţă
- Numărul limitat de straturi asigură rezistenţă, durabilitate, şi o excelentă stabilitatea a culorii reziduale.

Ca rezultat, Crizal Forte UV oferă o transparenţă perfectă, cu transmisia luminii de 99% şi o culoare reziduală foarte discretă, pentru lentile cât mai estetice.

 

Lentilele Crizal Forte UV

i-Technologies
Lentilele anti-reflex obişnuite atrag praful, încă şi mai mult atunci când sunt şterse. Cu i-Technology oferită exclusiv de Essilor, Crizal Forte UV asigură distribuirea optimă a moleculelor, în timpul evaporării. Creşterea intensităţii energiei face ca toate moleculele, inclusiv cele conductive, să creeze o matrice mai compactă şi uniformă care respinge praful. Beneficiile sunt evidente:
- Fără i-Technology, lentilele anti-reflex obişnuite atrag praful în special când sunt şterse. - Cu i-Technology, lentilele Crizal Forte UV sunt aproape fără praf şi uşor de întreţinut.

 

Lentilele Crizal Forte UV

SR Booster
Essilor a dezvoltat o nouă tehnologie pentru a îmbunătăţi rezistenţa în timp la zgârieturi a lentilelor Crizal: SR Booster! Este un nou strat intermediar care optimizează diferenţa de presiune dintre stratul de durificare şi materialul ultra dur anti-reflex. Acest strat oferă o integrare perfectă a componentelor, creând o creştere graduală a durităţii de la substratul organic moale la suprafaţa exterioară ultra dură.
Datorită acestei tehnologii exclusive patentate, Crizal Forte UV are o rezistenţă la zgârieturi de calitate premium la nivelul tratamentelor anti-reflex aplicate pe lentile minerale.

 

Lentilele Crizal Forte UV

HSD Process
Prin efortul continuu în domeniul cercetării, Essilor a dezvoltat Procesul de Înaltă Densitate a Suprafeţei (HSD). Tehnologia convenţională depune moleculele hidrofobe şi oleofobe cu spaţii între ele fără a le uni perfect şi rezultând astfel o suprafaţă a lentilei care nu este perfect acoperită. Prin Procesul de Înaltă Densitate a Suprafeţei, densitatea moleculelor este mărită, iar suprafaţa lentilei devine perfect netedă. Lentilele Crizal Forte UV au o rezistenţă la murdărie de calitate premium şi sunt mereu curate.

 

Lentilele Crizal Forte UV

Slide-FX
Stratul hidrofob de suprafaţă al lentilelor Crizal Forte UV oferă o performanţă excelentă în respingerea stropilor de apă. Pentru a demonstra această proprietate, Essilor a dezvoltat metoda de măsurare Slide-Fx. Aceasta constă în a măsura unghiul de înclinare necesar pentru a face stropii de apă să alunece de pe suprafaţa lentilei. Crizal Forte UV deţine o performanţa neegalată pe piaţă în ceea ce priveşte respingerea stropilor de apă, pentru că apa alunecă la un unghi de înclinare de numai 6°.