Skip Ribbon Commands
Skip to main content

Crizal UV

Întreaga gamă asigură protecţie UV şi oferă cel mai ridicat Factor de Protecţie Solară Pentru Ochi. În acelaşi timp gama Crizal oferă un înalt nivel de performanţă în lupta cu cei 5 inamici ai vederii clare, pentru cea mai bună claritate a vederii.

Protecţia fiecărui purtător împotriva radiaţiilor UV dăunătoare

Lentilele Crizal UV

Cu toţii suntem expuşi zi de zi radiaţiilor UV. Acestea au un impact direct şi cumulativ asupra sănătăţii ochilor, putând duce la afecţiuni ireversibile ale ochilor. Protecţia este esenţială pentru fiecare dintre noi, zi de zi, pe toată durata anului.

Radiaţiile UV care vin din faţă sunt absorbite de materialul lentilei. Până acum reflexia UV asupra ochilor pe suprafaţa concavă a lentilelor nu era luată în considerare. Totuşi măsurătorile arată că până la 50% din expunerea totală la radiaţiile UV se datorează radiaţiilor care vin din spate sau din lateral.

Lentilele Crizal UV conţine straturi antireflex care elimină reflexia UV pe suprafaţa concavă a lentilelor.

E-SPF În plus Essilor a dezvoltat Factorul de Protecţie Solară pentru ochi ( E-SPF), un nou indice care certifică protecţia totală a lentilei pentru radiaţiile UV. De exemplu, E-SPF=25 înseamnă că purtătorii sunt de 25 de ori mai protejaţi cu lentile decât fără. E-SPF include protecţia totală pentru radiaţiile UV transmise şi reflectate.

Cu lentilele Crizal UV, gama Essilor asigură purtătorilor de ochelari cel mai ridicat nivel de protecţie UV. De acum, toate lentilele Crizal UV au un factor de protecţie E-SPF de 25 pentru lentilele incolore şi Transitions şi de 50+ pentru lentilele de soare.

Toate tratamentele Crizal sunt acoperite cu un strat tehnologic de culoare albastră, patentat Essilor, pentru o prelucrare uşoară.

Lentilele Crizal UV

Lentilele Crizal elimină cei 5 duşmani ai vederii clare

Fara reflexii
Fără tratament anti-reflex lumina se poate reflecta de suprafaţa lentilei spre ochi. Cu lentilele Crizal veţi obţine cea mai bună claritate a vederii şi un aspect estetic.

Rezistente la murdarie
Lentilele Crizal au o rezstentă la murdărie premium rămânând mereu curate şi sunt uşor de curăţat.

Rezistente la zgârieturi
Straturile rezistente la zgărieturi asigură o protecţie a lentilei pentru a vedere clară în timp.

Rezistente la praf
Lentilele obişnuite atrag praful, încă şi mai mult atunci când sunt şterse. Lentilele Crizal sunt aproape fără praf şi uşor de întreţinut.

Rezistente la apă
Stratul hidrofob de suprafaţă al lentilelor Crizal oferă o protecţie excelentă în respingerea stropilor de apă.

Vedeţi viaţa în clar!

Toate lentilele Crizal oferă cea mai bună protecţie UV** şi elimină cei 5 duşmani ai vederii

*E-SPF dezvoltat de Essilor în colaborare cu o terţă parte independentă, certi când protecţia totală a lentilei. E-SPF=25 pentru lentilele Crizal UV şi Optifog cu excepţia materialului Orma pentru care E-SPF=10. E-SPF nu se aplică în cazul expunerii directe a ochilor, depinzând de factori externi ( morfologia purtătorului, forma ramei, poziţia purtătorului...)
**E-SPF=50+ pentru toate lentilele de soare Crizal Sun UV şi Optifog Sun cu excepţia materialului Orma pentru care E-SPF=25.