Skip Ribbon Commands
Skip to main content

Crizal Transitions

Cea mai bună protecţie UV şi claritate a vederii pentru lentile de zi cu zi

 

Toate lentilele Crizal Transitions oferă cea mai bună protecţie UV cu un factor de protecţie E-SPF de 25, ceea ce înseamnă că ochii purtătorilor de ochelari sunt de 25 de ori mai protejaţi cu aceste lentile decât fără.
Lentilele Crizal Transitions asigură cea mai bună şi durabilă claritate a vederii şi se adaptează rapid la iluminarea din spaţii închise şi din aer liber.

Aceste lentile sunt incolore în spaţii închise şi se adaptează mai rapid decât alte lentile fotocromatice la schimbarea condiţiilor de iluminat.

În plus, ca toate lentilele Crizal UV, lentilele Crizal Transitions sunt rezistente la zgârieturi, praf, apă şi oferă protecţie împotriva reflexiilor parazite.

O mai bună protecţie împotriva strălucirilor

Lentilele Transitions VII sunt realizate cu cea mai modernă şi avansată tehnologie fotocromatică.

Cu această tehnologie exclusivă 8-dye, lentilele absorb mai bine lumina ce provine din toate direcţiile fiind mai sensibile la variaţiile de lumină.

Soluţia pentru o vedere optimă în spaţii închise şi în aer liber

Disponibile pe urmatoarele culori:

 

* Protecţia UV este măsurată prin E-SPF, un nou indice dezvoltat de Essilor şi avizat de o terţă parte independentă.
E-SPF=25 pentru lentilele Crizal UV şi Optifog cu excepţia materialului Orma pentru care E-SPF=10.
E-SPF=50+ pentru toate lentilele de soare Crizal Sun UV şi Optifog Sun cu excepţia materialului Orma pentru care E-SPF=25.
Doar performanţa lentilei: E-SPF nu se aplică în cazul expunerii directe a ochilor, depinzând de factori externi (morfologia purtătorului, forma ramei, poziţia purtătorului, etc)