Ignorare comenzi Panglică
Salt la conținutul principal
Home RO > Lentile > Progresive
Lentile Progresive Varilux
 
De la crearea primei lentile progresive, în 1959, Essilor s-a străduit să ofere celor cu prezbitism din ce în ce mai mult confort vizual. De la lentila progresivă simplă la cea 100% personalizată, gama Varilux are câte o soluţie pentru toate nevoile.
Varilux S SeriesVarilux S Series reprezintă o nouă pagină în lunga istorie a lentilelor din domeniul descoperirilor tehnologice.
Varilux S DesignPurtătorii apreciază că lentilele S Series ocupă locul 1 la toate caracteristicile lentilelor, în comparaţie cu Variluy Physio 2.0. Puteţi compara gama de produse S.
Varilux Physio 2.0Pupila are un impact direct asupra calităţii vederii.
Varilux E SeriesVarilux E Series, noua lentilă din familia Varilux Series, este inspirată direct din Varilux S Series, pentru ca toată lumea să se poată bucura de o vedere bună şi o adaptare uşoară!
Varilux Comfort New EditionCea mai vanduta lentila de marca, beneficiind de cele mai bune tehnologii din domeniu.
Varilux Liberty New EditionRămâneţi în pas cu moda, corectându-vă în acelaşi timp prezbitismul, de acum înainte se poate!
Essilor MultivisionCand un client presbiop nu isi poate permite financiar , sau nu vrea sa investeasca intr-o solutie Varilux...

$Resources:imgRssButtonImgAlt;
Fluxuri RSS
Printează
Print
Send
Trimite unui prieten
TrimiteMăreşte
Mărime text