Ignorare comenzi Panglică
Salt la conținutul principal
Home RO > Lentile
Lentile
 
 
ProgresiveDe la crearea primei lentile progresive, în 1959, Essilor s-a străduit să ofere celor cu prezbitism din ce în ce mai mult confort vizual. De la lentila progresivă simplă la cea 100% personalizată, gama Varilux are câte o soluţie pentru toate nevoile.
Lentile monofocaleO lentile pentru fiecare situatie. Oricum ar fi ultrafina, incasabila, Essilor ofera lentile pentru toate nevoile.
MaterialeMaterialul din care sunt fabricate lentilele poate fi de origine minerală sau organică. El determină caracterisiticile importante ale lentilei, adică greutatea, grosimea şi rezistenţa la zgârieturi.
Protecţie solarăGama de lentile solare Essilor oferă cele mai bune soluţii în materie de protecţie solară şi o redare naturală a culorilor.
TratamentePrin aplicarea pe suprafata lentilei, tratamentul creste confortul vizual şi protejeaza lentila de factori ce pot afecta claritatea vederii.
Varilux EyezenIn prezent, peste 90% dintre persoanele cu varste cuprinse intre 18 si 65 de ani folosesc mai multe ecrane in acelasi timp. Adica se uita la televizor, lucreaza pe calculator si isi verifica telefonul din cand in cand.

$Resources:imgRssButtonImgAlt;
Fluxuri RSS
Printează
Print
Send
Trimite unui prieten
TrimiteMăreşte
Mărime text