Skip Ribbon Commands
Skip to main content

Testimoniale

Dr. Cornel Stefan - medic primar oftalmolog

 

Dr. Cornel Stefan

Sunt purtător de lentile progresive Varilux și după opinia mea, acestea reprezintă, cea mai bună soluție în corecția prezbiopiei. Sunt foarte mulțumit de Seria S iar prima observație a fost o mai bună stabilitate in mișcare, comparativ cu ochelarii progresivi precedenți. Nu am avut nici un fel de probleme de acomodare, totul a fost simplu, am senzația de vedere clară și instantanee, fără limitări, în toate zonele vizuale: la distanță, intermediar și aproape. Acum nu mai trebuie sa mișc la fel de mult capul pentru a vedea clar monitorul, tastatura sau pagina de citit. Se vede mult mai clar prin noile lentile Varilux S Series, iar când ma ridic de la birou am mai multa siguranță, nu mi se mai pare ca se mișcă în jurul meu totul. Cu alte cuvinte sunt foarte mulțumit de alegerea facută.

 

 

 

De ce port lentile progresive?

 

Dr. Horia Pirga

Numele meu este Horia-Alexandru Pirga, sunt medic primar oftalmolog, doctor in medicina si purtator de ochelari cu lentile progresive.
In opinia mea, lentilele progresive reprezinta solutia viabila moderna de corectie a presbiopiei, indiferent de varsta sau dioptrii, cu o singura conditie: noi sa credem in ele. Un cunoscut scriitor motivational american, Wayne Dyer,spunea: “vei avea parte de un lucru atunci cand vei crede in el”.
Am sa va povestesc cum a decurs intalnirea mea cu lentilele progresive. Eu port ochelari de aproape 30 de ani si totusi,am avut ezitari timp de un an de zile inainte de trecerea de la ochelarii cu o dioptrie la cei cu dioptrii multiple:
“Daca nu o sa ma acomodez?”
“Daca teoria nu coincide cu practica?”
“Daca au dreptate pesimistii si nu optimistii?”

In realitate, acomodarea cu noii ochelari a fost ca si inexistenta, iar senzatia de comfort si libertate a vederii, de nepretuit. Acolo unde exista motivatie si un dram de rabdare, in scurt timp se vad si rezultatele: o vedere clara, fara limite, la orice distanta.

La final, as dori sa va marturisesc de ce port lentile progresive Essilor Varilux.
Simplu... pentru ca sunt cele mai bune!

Al dvs. doctor de ochi si purtator de lentile progresive,

Horia-Alexandru Pirga
medic primar oftalmolog
doctor in medicina